Jacka 2
Köpt merinoull tovad på siden, ger ett smidigt och varmt tyg. Tyget är sedan svampfärgat med sammetsfotad pluggskivling. När vi tovar ull på siden vet vi aldrig hur tyget kommer att se ut eller hur tjockt det blir, därför blir varje alster ett unikt plagg och det finns inte två av samma modell. Just denna jacka är  handsydd i ett tunnare tyg. Hellång ärm, dragkedja. Stl  42-44. Ärmlängd  59 cm.  Ryggmått från halskant till nederkant  56 cm.  Midjemått bakstycke 55 cm.
Pris: 2 160 kr

Handledsvärmare
Merinoull tovat på siden ger ett mjukt och varmt tyg, av detta har vi handsytt dessa handledsvärmare.
Längd ca 11 cm.
Bredd ca 9 cm.
Best.nr 8
Pris: 250 kr

Handledsvärmare
Merinoull tovat på siden ger ett mjukt och varmt tyg, av detta har vi handsytt dessa handledsvärmare. Längd ca 11 cm.
Bredd ca 9 cm.
Best.nr 7

Pris: 250 kr
Lila jacka
Jacka 3
Ull  tovad på siden, ger ett smidigt och varmt tyg.  När vi tovar ull på siden vet vi aldrig hur tyget kommer att se ut eller hur tjockt det blir, därför blir varje alster ett unikt plagg och det finns inte två av samma modell. Just denna jacka är  handsydd i ett tunnare tyg. Hellång ärm, hyskor att knäppa med. Vi har växtfärgat tyget med bresilja som har gett tyget denna vackra lila färg.
Stl  38.
Från axel till ärmslut  63 cm. Från axelsöm till nederkant 60 cm. Ryggmått vid skulderblad 50 cm.  Ryggmått vid nederkant  53 cm.
Klicka på bilden för att se baksidan och en större bild
SÅLD

Handledsvärmare
Merinoull tovat på siden ger ett mjukt och varmt tyg, Vi har växtfärgat tyget med bresilja som har gett tyget denna vackra lila färg. Av tyget har vi handsytt dessa handledsvärmare.
Längd :ca 10,5 cm.
Bredd c:a 10,5 cm.

SÅLDA
jacka
Jacka
Köpt merinoull tovad på siden, ger ett smidigt och varmt tyg.  När vi tovar ull på siden vet vi aldrig hur tyget kommer att se ut eller hur tjockt det blir, därför blir varje alster ett unikt plagg och det finns inte två av samma modell. Handsydd i ett tunnare tyg . Hellång ärm, 8 knappar. Stl  38. Blomman som medföljer är en lös brosch. Från halskant till ärmslut  75 cm. Från axelsöm till nederkant 73 cm. Ryggmått vid skulderblad 52 cm.  Nederkant bakstycke 60 cm.
SÅLD
JackaJacka med sjalkrage
Köpt merinoull tovad på siden, ger ett smidigt och varmt tyg. När vi tovar ull på siden vet vi aldrig hur tyget kommer att se ut, därför blir varje alster ett unikt plagg och det finns inte två av samma modell.
Handsydd. ¾-ärm, tryckknappar. Stl  38-40. Från halskant till ärmslut 62 cm. Från axelsöm till nederkant 60 cm. Ryggmått vid skulderblad 50 cm. Ryggmått vid nederkant 60 cm.
SÅLD
VeganfällsväskaVeganfällsväska
Här har vi tovat och sytt en axelväska. Framsidan är en veganfäll från två olika får. Baksidan är av ull tovad på siden. Axelbandet är tvinnat ullgarn. Väskan har ett litet extra fack. Väskans höjd är 34 cm och på bredaste stället är den 33 cm.
Klicka på bilden för att se baksidan och en större bild
Beställningsnummer 4

SÅLD
   
© Brink ull- och glashantverk 2012